Balon Mirijevo

TEAM BUILDING

Nudimo širok asortiman sportskih sadržaja za organizaciju team building-a. Provedite nezaboravno vreme sa poslovnim saradnicima uz naše jedinstvene sadržaje.

Bubble soccer

Bubble soccer je postao vrlo atraktivna sportska disciplina poslednjih godina. Pravila igre su ista kao u standardnom fudbalu samo uz mnogo zabavniji način. Uz bubble soccer bićete u mogućnosti da izvodite sve vratolomije o kojima ste mogli sanjati u igri fudbala. Takođe, pružiće potrebnu razonodu Vašem timu, kao i vrhunsku zabavu.

Zorb-ball

Eksluzivan i jedinstven sadržaj na našim prostorima a već daleko popularan u svetu, nudi Vam vratolomije koje će Vaši saradnici prepričavati. U unutrašnjost zorb-balla moguće je smestiti dve odrasle osobe i cela aktivnost je obezbeđena najsavremenijoj i bezbednom opremom. Zabava je zagarantovana za Vaš ceo tim!

Fudbal

Jedna od najpopularnijih sportskih igara svih vremena pružiće Vam neprevazićen trening bilo za održavanje kondicije ili okupljanje sa prijateljima. Na prostranom terenu i savršenim uslovima na Vama je samo da se prepustite igri, na sve ostalo ćemo mi misliti.

Pikado

Savršena igra za timsku razonodu i testiranje Vaših veština. Neke od igara koje Vam mi preporučujemo su: 501, 301, High Score, Round the Clock. Mada smo sigurni da je dobra zabava zagarantovana bez obzira koja igra se odabera.

Stoni tenis

Izuzetno zanimljiva sportska disciplina pruža Vam mogućnost da ovladate svojom koordinacijom, poboljšate Vaše reflekse i kondiciju. Na profesionalnim stolovima imate mogućnost da se oprobate u igri sa 2 ili 4 igrača.

Dodatne informacije

  • Prostor na 920 metara kvadratnih
  • Caffe bar i bašta
  • Sportski i zabavni sadržaj
  • Ketering
  • Obezbeđen parking
  • Dodatne informacije na 064/034-94-94