TEAM BUILDING
Team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. 

Prijatne, zabavne aktivnosti omogućavaju saradnicima da se upoznaju, bolje razumeju i razgrade zidove nepoverenja, podstičući ljude da se fokusiraju na ono što im je zajedničko, a ne njihove razlike. Aktinosti izgradnje tima mogu biti moćan način za razvijanje saradnje i poverenja, poboljšane motivacije, negovanja snage i rešavanje slabosti. 
Bubble soccer

Bubble soccer postao je vrlo atraktivna sportska disciplina poslednjih godina. Pravila igre su ista kao u standardnom fudbalu samo uz mnogo zabavniji način. Uz Bubble soccer bićete u mogućnosti da izvodite sve vratolomije o kojima ste mogli sanjati u igri fudbala. Takođe pružiće potrebnu razonodu Vašem timu, ali i vrhunsku zabavu.
zorb ball

Ekskluzivan i jedinstven sadržaj na ovim prostorima a već daleko popularan u svetu, nudi Vam vratolomije koje će Vaši saradnici prepričavati. U unutrašnjost zorbbala moguće je smestiti dve odrasle osobe i cela aktivnost obezbeđena je najsavremenijom i bezbednom opremom. Zagarantovana zabava.
fudbal

Jedna od najpopularnijih sportskih igara svih vremena pružiće Vam neprevaziđen trening bilo za održavanje kondicije ili okupljanja sa prijateljima. Na prostranom terenu i savršenim uslovima na Vama je samo da se prepustite igri, na sve ostalo ćemo mi misliti. U sklopu objekta se nalazi i caffe bar u kom možete sačekati Vaše saigrače ili se opustiti posle treninga.
Stoni tenis

Izuzetno atraktivna sportska disciplina, stoni tenis, pruža Vam mogućnost da ovladate svojom koordinacijom, poboljšate Vaše reflekse i kondiciju, utičete na snalažljivost koju posedujete i iznad svega dobro se zabavite. Na profesionalnim stolovima imate mogučnost da se oprobate u igri sa 2 ili 4 igrača.
pikado
Savšena igra za timsku razonodu i testiranje vaših veština.
Neke od igara koje vam mi predlažemo su: 501, 301, High Score, Round the Clock.
Mada smo sigurni da je dobra zabava zagarantovana bez obzira koja igra se odabere.
Team building informacije
- Prostor na 920 kvadratnih metara
- Caffe bar i bašta
- Sportski i zabavni sadržaji
- Dodatne informacije na 064 034 94 94